Åpen barnehage

Åpen barnehage er et sosialt tilbud for alle som vil komme med barna sine til samvær med andre barn og foreldre under ledelse, tilstedeværelse og veiledning fra en pedagog i Foss barnehage. Åpningstider er som tidligere tirsdag og torsdag fra 9-13. Vi har store park områder og vi kommer til å benytte disse i en periode fremover. Dette er tiltak vi gjennomfører grunnet smittevernregler. Pedagog Monica Hagerup vil lede driften, og være til stede hver gang.

Her kan barna leke sammen med andre barn, og på den måten få mulighet til utvikling, både sosialt og språklig. De voksne får mulighet til å knytte nye kontakter og nettverk.

Tilbudet er gratis og det er ingen påmelding, en kan komme og gå når en har lyst innenfor vår åpningstid. Åpen barnehage holder åpent tirsdager og torsdager fra kl 09.00-13.00. Vi har et skjema hvor det registreres navn, dato og tidspunkt for når en kommer og når en går.

Åpen barnehage har kaffe, te, vann og frukt. Annen mat tar foreldrene med selv.

Dagsrytmen på åpen barnehage:

•          Åpner kl 09.00
  •          Lek og aktiviteter
  •          Samlingsstund med sang ca kl 10.30
  •          Lunsj – for de som ønsker å spise
  •          Lek og aktiviteter
  •          Kl 13.00 åpen barnehage stenger

Åpen barnehage følger skolens ferier.

Velkommen til åpen barnehage!

CORONA-ORDNING

Med forhøyet smittefare vil det nå være et tilbud om trilleturer med oppmøte i Foss barnehage. Møt opp kl. 09.00 tirsdager og torsdager.

Tjenesteleder i Foss barnehage: Monica Hagerup, tlf 95186180

E-post: monica.hagerup@ulna.no